Sales Trainee

Mikko Niittymäki

Mikko osaksi Nemcon Suomen myyntitiimiäPohjoismaisena yrityksenä Nemcossa ymmärretään pohjolan maiden kulttuurilliset erot, ja juuri nuo pienet erot ovat osa syytä siihen, minkä vuoksi Nemco panostaa paikallisiin tiimeihin.


Yksi asia, joka on kuitenkin yhteistä kaikille Pohjoismaille ja niiden kulttuureille, on halu kasvaa ammatillisesti. Nemco etsii jatkuvasti nuoria lahjakkuuksia ei pelkästään osaksi nykyistä tiimiä, vaan myös kehittämään yritystä tulevaisuudessa.


Vuoden alussa Nemcon Suomen myyntitiimissä aloittanut Mikko haluaa hyödyntää vahvuuksiaan ja tuoda lisäarvoa parhaalla mahdollisella tavalla.

"Halusin löytää työpaikan, jossa taidoilleni on käyttöä ja jossa voisin oppia lisää työni myötä. Aina kun puhuin ystävilleni asiasta, he mainitsivat, että minusta voisi tulla loistava myyjä. Se jäi mieleeni ja kun näin Nemcon työpaikkailmoituksen, ajattelin että minun on tartuttava tilaisuuteen."
Suomen osasto on Nemcon uusin haara, mutta Mikon mukaan tiimien väliset rajat hämärtyvät."Kun kävin Tanskassa tapaamassa kaikkia pääkonttorin työntekijöitä, se tuntui yhdeltä isolta perheeltä, joka tukee toisiansa. Päivittäisessä työssä osastot saattavat sijaita eri maissa, mutta tuntuu että olemme silti samaa yksikköä. Se on hyvä tunne."

"Olen hyvin yksityiskohtaorientoitunut ihminen. Pidän malleista, johdonmukaisuudesta ja järjestyksestä - ylimääräisestä luopumisesta ja asiaan pääsemisestä. Selkeä, ytimekäs viestintä on olennaista."Mikon työura Nemcossa alkaa tutustumalla yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin. Hänellä on jo selkeä käsitys mitä myyntityö tarkoittaa."Myynnissä on kyse siitä, että ymmärtää mitä myy sekä pystyy muodostamaan hyvän suhteen asiakkaisiin. Tärkeintä on ymmärtää, mitä asiakkaat tarvitsevat ja millaisissa ratkaisuissa on juuri heille oikeat ominaisuudet."

Nemco Machinery

Tutustu arvoihimme

Arvomme kertovat, keitä olemme ja mitä teemme. Huomaat sen tehdessäsi yhteistyötä Nemcon kanssa.

Nemcossa työ on muutakin kuin pelkkä työpaikka. Meillä on palava halu saada aikaan tuloksia. Olemme sitoutuneita asiantuntijuuteemme, toisiimme, asiakkaisiimme, laitevalmistajiimme ja yhteisiin tavoitteisiimme.

Haluatko olla mukana tekemässä tulosta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin!

Hae avoimia työpaikkojamme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen job@nemco.eu.

Ota yhteyttä ja löydämme teille sopivan ratkaisun!

tai soita: 020 792 8050
Nemco Machinery Oy, elintarviketeollisuuden laitteet, huollot ja varaosat.