Myyntikoordinaattori

Anna Westling

Anna on työskennellyt Nemcolla myyntikoordinaattorina vuodesta 2017 lähtien. Lue lisää myyntikoordinaattorin työstä.


MONTA RAUTAA TULESSA
Myyntikoordinaattorina toimin myynnin, asiakkaiden, toimittajien ja huolitsijoiden välisenä yhteyshenkilönä. Työssäni minulla on samaan aikaan monta rautaa tulessa, ja sen vuoksi minulla on oltava jatkuvasti hyvä käsitys tilanteesta. Tavoitteenani ovat tyytyväiset sisäiset ja ulkoiset asiakkaat.

TIIVISTÄ YHTEISTYÖTÄ
Arvostan vaihtelevia työtehtäviäni ja tiivistä yhteistyötä kansainvälisten yhteistyökumppaniemme ja eri Pohjoismaissa työskentelevien kollegoideni kanssa.

Nemco on pohjoismainen yritys, jolla on laajat kansainväliset yhteydet, ja siksi minulle onkin paljon etua siitä, että puhun ja kirjoitan myös englantia ja saksaa. Teen töitä sekä Ruotsista että Tanskasta käsin ja arvostan hyvin paljon Nemcon pohjoismaista työympäristöä."Arvostan suuresti kollegoitani ja Nemcon pohjoismaista kulttuuria."
MUTKATON TYÖILMAPIIRI
Nemcon organisaatio on litteä ja meillä on mutkaton työilmapiiri, jossa sanoista ryhdytään nopeasti tekoihin. On hienoa, että meillä on mahdollisuus auttaa asiakkaitamme koko prosessin ajan ja että jälkimyyntimme on hyvin organisoitu.

Nemco Machinery

Tutustu arvoihimme

Arvomme kertovat, keitä olemme ja mitä teemme. Huomaat sen tehdessäsi yhteistyötä Nemcon kanssa.

Nemcossa työ on muutakin kuin pelkkä työpaikka. Meillä on palava halu saada aikaan tuloksia. Olemme sitoutuneita asiantuntijuuteemme, toisiimme, asiakkaisiimme, laitevalmistajiimme ja yhteisiin tavoitteisiimme.

Haluatko olla mukana tekemässä tulosta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin!

Hae avoimia työpaikkojamme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen job@nemco.eu.

Ota yhteyttä ja löydämme teille sopivan ratkaisun!

tai soita: 020 792 8050
Nemco Machinery Oy, elintarviketeollisuuden laitteet, huollot ja varaosat.