Delika

Käyttövarmuus, hyvä palvelu ja prosessioptimointi ovat avainsanoja Delikan ja Nemcon yhteistyössä.

Me kaikki tunnemme Hammel-spegepølsen supermarketin kylmätiskistä. Hammel-spegepølse valmistetaan Delikan tuotantoyksikössä Haderslevissä, missä yrityksen kaikkien laadukkaiden makkara-tuotteiden tuotanto tapahtuu. Siellä Delika valmistaa pääasiassa grillimakkaroita ja spegepølseria, ja suuria määriä – nimittäin yli 40 tonnia viikossa. Makkarat valmistetaan kolmella uudella VEMAG-tuotantolinjalla.
Laatu ja kunnianhimo kaikissa vaiheissa
Delika on yksi Tanskan suurimmista leikkeleiden valmistajista. Valikoima kattaa koko kirjon leikkeleistä, savustetuista tuotteista, spegepølsereista ja erikoisuuksista.

Laatu ja maku ovat tärkeitä, riippumatta tuotteesta, ja se heijastuu sekä raaka-aineiden valinnassa että tuotantomenetelmissä ja koneissa.

Delikassa on työntekijöiden keskuudessa kunnianhimo valmistaa elintarvikkeita, joita he itse haluavat panna pöytään joka päivä.


Kolme uutta VEMAG/Poly-clip-linjaa Haderslevissä
Kun tuotantolinjat Haderslevissä olivat uusittavia, oli Delikalle luonnollista valita Nemco toimittajaksi.

"Me tunnemme Nemcon hyvin jo entuudestaan," kertoo Ole Eriksen, joka on tehtaanjohtaja Delikassa Haderslevissä.

"Kun linjojen asettelu oli valmis, asennettiin testi-setuppi VEMAGilla. Valmiit linjaratkaisut, jotka tarjoavat meille korkean prosessiturvallisuuden, sisältävät Vemag LPG208ripustuslinjan sekä kaksi VEMAG/Poly-clip-linjaa.”

Useat Delikan operaattorit ovat kokeneita elintarviketuotannon alalla, ja heidät otettiin mukaan neuvonantajiksi ennen ratkaisun valintaa. He ovat myös olleet Saksassa VEMAGilla koulutuksessa ja perehdytyksessä.


Pienemmällä miehityksellä
Kolme tuotantolinjaa toimivat pienemmällä miehityksellä kuin aiempi setup. Ole Eriksen kertoo, että Delikassa koetaan suurta toimintavarmuutta ja vähemmän hävikkiä uusien koneiden kanssa.
"Delikassa meillä on yleisesti ottaen suuri keskittyminen linjaratkaisujemme optimointiin, ja uusien linjojen myötä olemme turvanneet tulevaisuuden tuottavuuden," sanoo Ole Eriksen.


Joustava ratkaisu
Palvelu on ratkaiseva tekijä, ja me saamme parempaa palvelua Nemcolta kertoo Ole. Sopimukseen sisältyy huoltosopimus, ja se luo turvallisuutta meille. Lisäksi on aina helppoa ottaa yhteyttä yhteyshenkilöihimme, ja olemme vuoropuhelussa pätevien Nemcon teknikoiden ja muiden työntekijöiden kanssa. Vasteaika on aina lyhyt, olipa kyseessä sitten palvelu, varaosien tilaus tai lisäostojen tarve.

"Kaiken kaikkiaan meillä on vain todella hieno yhteistyö Nemcon kanssa," päättää Ole.

"Palvelu on ratkaiseva tekijä, ja me saamme parempaa palvelua Nemcolta. On aina helppoa ottaa yhteyttä yhteyshenkilöihimme, ja keskustelukumppanimme Nemcolla ovat päteviä tekniikoita ja muita työntekijöitä."Ole Eriksen
Tehtaanjohtaja, Delika, HaderslevCase fra DELIKA Haderslev - Vemag pølselinje og Poly-clip clipsemaskiner - pøsler i slagteri til detail.

Vemag HP10E + LPG 218 + AH 219  | Vemag suurikapasiteettinen makkaralinja | Makkaralinjat ja -ruiskut | Nemco
Ratkaisu tästä tapauksesta

Makkarankoukuttaja VEMAGilta

Tätä linjaratkaisua ei voi suositella tarpeeksi, jos tuotantonne tarvitsee kohota uusiin korkeuksiin. Luotettava ja täydellinen, kaikilla tarvittavilla toiminnoilla loistavan tuotteen toimittamiseen. Lue lisää täältä!

Ota yhteyttä ja löydämme teille sopivan ratkaisun!

tai soita: 020 792 8050
Nemco Machinery Oy, elintarviketeollisuuden laitteet, huollot ja varaosat.