Makkaralinjat ja ruiskut

Toimitamme kaikki makkaroiden valmistamiseen tarvittavat laitteet, jotka soveltuvat pieniin ja suuriin tuotantomääriin. Ratkaisuja löytyy perinteisten makkaroiden ja kasviproteiinimakkaroiden valmistamiseen, laitteet soveltuvat luonnon- ja keinotekoisille suolille.


Alla esimerkkejä erilaisista laiteratkaisuista. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoja!

Ota yhteyttä
Vemag Robby

Kompakti makkararuisku

Item 1 of 5
Item 1 of 5

Vemag Robby


Vemag Robby on ideaalinen ratkaisu pieniin ja keskisuuriin tuotantosarjoihin, se soveltuu kaikenlaisten makkaroiden valmistamiseen. Robby sopii erityisesti pieniin tuotantotiloihin pienen kokonsa ansiosta.

Laite on rakenteeltaan erittäin yksinkertainen, joten sillä on helppo valmistaa korkealuokkaisia tuotteita. Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta laitteen huollon tarve on vähäinen.

Ominaisuudet

 • Kestävä lamelliroottori

 • Kapasiteetti jopa 2 300 kg/h

 • Helppokäyttöinen kosketuspaneeli

 • Nopea tuotevaihtoaika

Vemag HP10L + VS227 + AH 219

Vemag suurikapasiteettinen makkaralinja

Item 1 of 10
Item 1 of 10

Vemag HP10L + VS227 + AH 219


Jos etsit tehokasta ja helppokäyttöistä tuotantolaitteistoa luonnon- tai keinosuolimakkaroiden valmistukseen, tässä on oikea ratkaisu. Vemagin laadukkaiden ja helppokäyttöisten laitteiden yhdistelmä maksimoi tehokkuuden, takaa nopeat tuotevaihdot ja alentaa tuotantokustannuksia. Ihanteellinen keskisuuriin ja suuriin tuotantoihin, ja monipuolisen tuotevalikoiman tehokkaaseen valmistamiseen.


Vakuumiruisku Vemag HP10L pumppaa makkaramassan ja Vemag VS227 kiertolaite annostelee makkarat keino- tai luonnonsuoliin, jonka jälkeen valmiit makkararyhmät ripustetaan AH219 koukkuradalle.

Ominaisuudet

 • Tasalaatuiset tuotteet tuotannon alusta loppuun

 • Helppokäyttöinen

 • Nopea tuotevaihtoaika

Vemag Alginate Line CC215

Makkaroiden valmistuslaitteet alginaattikuoreen

Item 1 of 10
Item 1 of 10

Vemag Alginate Line CC215


Viimeisintä teknologiaa makkaroiden valmistuksessa. Vemag on kehittänyt uniikin ratkaisun jossa alginaattikuori ruiskutetaan nestemäisenä lihamassan ympärille jatkuvassa prosessissa.


Lopputuotteena on lihamakkara kasviskuorella (alginaatti) tai täysin kasvispohjainen tuote kasvistäytteellä, joka on maukas ja tehty ilman käsityötä.


Mikään ei voita tätä järjestelmää kannattavuudessa ja tuotantokustannuksissa. Järjestelmä soveltuu pienille ja suurille kapasiteeteille, ja mahdollistaa monenlaisten tuotteiden valmistuksen.

Ominaisuudet

 • Maailman johtava alginaattivalmistaja, Hirsch, on yhteistyössä tuotekehityksen takana

 • Suuri kapasiteetti minimaalisilla tuotantokustannuksilla

 • Tuotepituus 40-1400 mm

 • Tuotteen halkaisija 10-32 mm

Lue lisää laitevalmistajista

Kokonaisratkaisut

Tarvitsetko enemmän kuin yhden laitteen?

Meiltä myös kokonaisratkaisut! Kuvassa: Vemag tuotantolinja

Huoltopalvelut

Huoltopalvelut ja sopimukset

Tarjoamme huoltopalveluita kaikille meiltä saataville koneille ja laitteille. Jos teet Nemco Huoltosopimuksen, voit aina soittaa teknikolle.

Varaosat

Neuvomme myös varaosiin liittyvissä kysymyksissä

Neuvomme mielellämme kaikissa kysymyksissä jotka liittyvät meiltä saataviin varaosiin. Pyrimme pitämään varastossa kaikkia yleisimpiä varaosia, jotta voimme toimittaa ne mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä ja löydämme teille sopivan ratkaisun!

tai soita: 020 792 8050