Vastuu tulevaisuudesta

Ympäristö & Kestävä kehitys

Kestävät ratkaisut ovat tasapainossa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristön hyvinvoinnin välillä. Vuosien mittaan kasvavat vaatimukset ympäristövaikutusten vähentämiseksi ovat johtaneet siihen, että myös meidän Nemcossa on täytynyt ryhtyä toimiin ja kysyä itseltämme - miten otamme vastuun?

Nemcon strategia

Roolimme kestävässä kehityksessä

Ymmärtääksemme täysin roolimme kestävässä kehityksessä, meidän on oltava tietoisia asemastamme arvoketjussa. Nemco on elintarviketeollisuuden laitteiden ja pakkausratkaisujen jälleenmyyjä. Toisin sanoen olemme vastuussa siitä, että neuvomme asiakkaitamme parhaan ratkaisun löytämiseksi - ei pelkästään tuotteen tai kuluttajan kannalta, vaan myös ympäristön kannalta. Joskus se on monimutkainen kompromissi - ja toisinaan se on se, missä me pystymme vaikuttamaan kehityksen oikeaan suuntaan.

Laitteet ja ratkaisut

Sama päämäärä - samat arvot

Osa kestävien ratkaisujen toimittamisesta elintarviketeollisuuden laitteiden muodossa on myös laadun tuottamista. Tämä koskee etenkin laitteiden laatua, jonka tiedämme olevan korkea siksi että teemme yhteistyötä maailman johtavien laitevalmistajien kanssa, mutta se koskee myös laiteiden elinkaarta. Pitkän elinkaaren laite on sellainen, jota asiantuntevat henkilöt huoltavat säännöllisesti. Muistutamme asiakkaitamme laitteiden säännöllisestä tarkastamisesta.

Pakkaukset

Vihreä on uusi musta

Elintarvikepakkaukset ovat isossa roolissa elintarvikealalla - ne takaavat elintarvikkeiden säilyvyyden ja vähentävät siten ruokahävikkiä. Pakkaus mahdollistaa tuotteen kuljetuksen, jakelun ja käsittelyn aina kuluttajalle asti. Pakkaukset kuitenkin kuluttavat luonnonvaroja, ja siinä voimme olla avuksi. Käymme jatkuvasti vuoropuhelua toimittajiemme kanssa ja olemme vuosien varrella olleet mukana uusien kestävien pakkausratkaisujen kehittämisessä - sekä materiaalien vähentämisellä että kierrätettävillä materiaaleilla.

Ota yhteyttä ja löydämme teille sopivan ratkaisun!

tai soita: 020 792 8050
Nemco Machinery Oy, elintarviketeollisuuden laitteet, huollot ja varaosat.