Singer & Sohn GmbH

Nemco aloittaa yhteistyön saksalaisen Singer & Sohn GmbH:n kanssa

Nemco on juuri allekirjoittanut edustussopimuksen Singer & Sohn GmbH:n kanssa. Nemco vastaa yhtiön ratkaisujen myynnistä, markkinoinnista ja huollosta Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Nemco aloittaa yhteistyön saksalaisen Singer & Sohn GmbH:n kanssa


Pohjoismainen elintarviketeollisuuden koneiden, laitteiden ja pakkausten toimittaja Nemco on juuri allekirjoittanut edustussopimuksen Singer & Sohn GmbH:n kanssa. Nemco vastaa yhtiön ratkaisujen myynnistä, markkinoinnista ja huollosta Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Singer & Sohn on saksalainen konetoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus elintarviketeollisuuden automaatioratkaisujen kehittämisestä erilaisiin pakkaustarpeisiin. Yritys tarjoaa edistyksellisiä automaatio, tuotekäsittely ja latausratkaisuja esimerkiksi flow- ja ratapakkauskoneille.

”Olemme erittäin innoissamme uudesta yhteistyöstä Singer & Sohnin kanssa. Meillä Nemcossa on korkeat tavoitteet ja keskitymme aina kehitykseen, jotta voimme tarjota korkeinta laatua joka ikinen kerta. Yhteistyössä Singer & Sohnin kanssa pystymme vastaamaan muun muassa automatisoitujen ratkaisujen lisääntyneeseen kysyntään”, sanoo Lars Olsgaard, Nemcon toimitusjohtaja.