15. KESÄKUUTA 2020

Bettcher Quantum X1500 Trimmer® - monipuolinen, kestävä, tehokas

Bettcher Industries, joka tuottaa korkealaatuisia leikkuutyökaluja liha- ja kalatuotantoteollisuudelle, tuo markkinoille täydellisen sovelluksen sianlihan rasvan leikkaamiseen. Kyseessä on Quantum X1500 -trimmeri, joka on ainutlaatuinen patentoitu trimmeri, joka tekee trimmauksesta entistä tarkempaa. Trimmerin säädettävä syvyysmittari lisää tarkkuutta ja joustavuutta.

Quantum X1500 –trimmeri on erityisesti suunniteltu parantamaan saantoa ja tuottavuutta, ja sen avulla lihaa voi leikata tarkemmin ja tehokkaammin pienemmällä vaivalla. Kevyt ergonominen muotoilu mahdollistaa tarkan työn, jota ei useinkaan voida tehdä tehokkaasti muilla työkaluilla. Trimmereiden tavallisimpiin lihasovelluksiin sisältyy rasvan poistaminen luullisista lihoista, nahan irrotukseen porsaan vatsasta sekä porsaanlapojen ja kinkkujen rasvanpoisto.

Trimmerit on suunniteltu joustaviksi ja helpoksi käyttää. Quantum Flex Trimmer voidaan kiinnittää mihin tahansa Bettcher-moottoriin - Quantum S® -moottoriin, Series II UltraDrive® -moottoriin, UN-84 -moottoriin ja Whizard Quantum® -moottoriin. Työkalu ja moottori toimivat yhdessä muodostaen täydellisen yksikön.


Ergonomiset ja tärinää vaimentavat kahvat

Trimmerissä on erikokoiset vaihdettavat kahvat, jotka on valmistettu tärinää vaimentavasta materiaalista. Materiaali on huomattavasti mukavampi ja se pitää kädet lämpimämpinä kuin metalliset kahvat. Kaksisuuntainen kahva helpottaa työkalun käsittelyä ja lisää otteeseen enemmän "pitoa".

"Trimmereiden käyttäjäystävällisyys ja ergonomia ovat aina olleet erityinen painopiste tuotekehityksessämme", selittää Russ Stroner, Bettcher Industries Inc. -yrityksen globaalin myynnin johtaja. "Bettcher-trimmereissä on esimerkiksi kaltevat terät, jotka takaavat käyttäjille helpon käden asennon trimmauksen aikana, ja kun ranne pysyy neutraalissa asennossa, se vähentää käsivarren kuormitusta."

”Me Bettcherillä olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet ”micro-break” käsihihna-kiinnityksen. Vakaa käsihihna vapauttaa käyttäjän sormet tukevaan otteeseen kahvasta ja saamaan täydellisen kontrollin työkalusta. Tämä säästää energiaa ja vähentää myös rasitusta.” Russ Stroner lisää.

Bettcherin työkalut mahdollistavat puhtaan, helpon ja ergonomisen työn lihan ja kalan tuotantolinjoilla. Tämä vähentää lihan hävikkiä ja johtaa parempaan saantoon erittäin kilpaillulla alalla.


Bettcher Industries

Bettcher Industries, Inc. on ISO 9001: 2015 -sertifioitu, vertikaalisesti integroitunut valmistusyritys, jolla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja suora jakelu ja palvelu yli 70 maassa. Hankittuaan Gaincon, Cantrellin, Tarheel Distributorsin ja perustettuaan Exsurco Medicalin, yritys on johtava innovatiivisten elintarvikkeiden jalostus-, catering-, teollisuus-, lääketieteellisten ja muiden toimintojen laitteiden kehittäjä ja valmistaja.

Vuonna 1944 perustettu Bettcher tuo markkinoille yli seitsemän vuosikymmentä menestyneen innovaation, sekä lähes 100 aktiivista patenttia.

Uutiset

7-10.5.2024, Nürnberg, Saksa

Interzoo 2024-messut toukokuussa

Interzoo-messut järjestetään Saksan Nürnbergissä toukokuussa. Myös Nemco on mukana!

Lue lisää
1.2.2024

Nemcon uusi CSO Kristian Wagner

Kristian Wagner on Nemco-konsernin uusi CSO. Tervetuloa Nemcoon!

Lue lisää
19-22.3.2024, Köln

Anuga FoodTec 2024 Kölnissä

Kansainvälisesti tunnettu Anuga FoodTec messut avaa ovensa tämän vuoden tapahtumaan Kölnissä.

Lue lisää
22-26. Lokakuuta 2023

IBA 2023 leipomoalan messut Münchenissä

Nemco on mukana kansainvälisillä leipomo- ja konditoria-alan IBA-messuilla Münchenissä.

Lue lisää
Ukrika Pålsson - Sales Coordinator - Nemco AB
1.6.2023

Tervetuloa Nemcoon, Ulrika

Meillä on ilo toivottaa Ulrika tervetulleeksi uudeksi myyntikoordinaattoriksi Ruotsin markkinoille.

Lue lisää
1. huhtikuuta 2023

Tiedote nimenmuutoksesta

Nemcon pitkäaikainen yhteistyökumppani, saksalainen VEMAG Anlagenbau vaihtaa nimeä. Uusi nimi on Vetec Anlagenbau GmbH.

Lue lisää
4.-10.5.2023

Interpack 2023

Jos aiot osallistua Interpack 2023 -tapahtumaan, voit varata pääsyliput meiltä. Messuilla pääset tapaamaan kaikki asiantuntijamme.

Lue lisää
Uusi työntekijä

Tervetuloa Nemcoon Mikko

Nemcon henkilöstö kasvaa kun Mikko Niittymäki tulee osaksi Suomen myyntitiimiä

Lue lisää
2. TAMMIKUUTA 2023

Nemcolle uusi kaupallinen johtaja

Thomas Holm aloittaa kaupallisen johtajan (CCO) tehtävissä Nemcossa. Hänellä on teollisuuden alalta yli 30 vuoden kokemus.

Lue lisää
Nemco on juuri allekirjoittanut edustussopimuksen Singer & Sohn GmbH:n kanssa. Nemco vastaa yhtiön ratkaisujen myynnistä, markkinoinnista ja huollosta Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.
Singer & Sohn GmbH

Nemcolle uusi yhteistyökumppani

Nemco aloittaa yhteistyön saksalaisen Singer & Sohn GmbH:n kanssa

Lue lisää
Tampere 14.-15.9.2022

Elintarviketeollisuus-messut Tampereella

Myös Nemco on mukana messutapahtumassa, tule tapaamaan meitä ostastollemme C 641 jossa esittelemme Vemagin, Bettcherin, Hennekenin ja scansteelin ratkaisuja.

Lue lisää
Nähdäänkö lokakuussa?

Nähdäänkö ScanPack-messuilla lokakuussa?

Olemme mukana ScanPack-messuilla Göteborgissa 4.10.2022.

Lue lisää
Interpack 2022 messut, varaa ilmaiset liput meiltä
14.-19.5.2022

IFFA Trade Fair 2022

Jos aiot osallistua IFFA 2022 -tapahtumaan, voit varata pääsyliput meiltä. Messuilla pääset tapaamaan kaikki asiantuntijamme.

Lue lisää
26.–29.4.2022

Anuga FoodTec 2022

Nemco on mukana Anuga FoodTec -messuilla, jotka järjestetään 26.–29. huhtikuuta 2022 Kölnissä, Saksassa.

Lue lisää
21. lokakuuta 2020

Uusia mahdollisuuksia elintarvikkeiden muotoiluun DJM:n ja VEMAGin avulla

Nemco esittelee nyt tuotteiden muotoilua ja annostelua helpottavaa VEMAG Maschinenbaun täyttökonetta ja DJM:n uutta muovauskonetta

Lue lisää
29. syyskuuta 2020

Nemco esittelee markkinoiden tarkimmat annosleikkurit

Borncutin koneiden myynti ja markkinointi Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa on siirtynyt Nemcolle 1. elokuuta 2020 alkaen.

Lue lisää
24. ELOKUUTA 2020

Nemcolla on uusi huoltopäällikkö

Claus Skræm on aloittanut huoltopäällikkönä Nemcossa, joka on johtavien kansainvälisten elintarviketeollisuuden laitevalmistajien edustaja Pohjoismaissa.

Lue lisää
15. KESÄKUUTA 2020

Bettcher Quantum X1500 Trimmer® - monipuolinen, kestävä, tehokas

Bettcher Industries, joka tuottaa korkealaatuisia leikkuutyökaluja liha- ja kalatuotantoteollisuudelle, tuo markkinoille täydellisen sovelluksen sianlihan rasvan leikkaamiseen.

Lue lisää
1. HUHTIKUUTA 2020

Bettcherin edustus Nemcolle Suomessa ja Virossa

Nemco vastaa 1.4.2020 alkaen Yhdysvaltalaisen Bettcher Industries -laitteiden myynnistä, huollosta ja varaosista Suomessa ja Virossa.

Lue lisää
Vastuu tulevaisuudesta

Ympäristö ja kestävä kehitys

Kaikkien ratkaisujemme tulee olla ympäristöystävällisiä ja kestäviä, ja pyrimme vähentämään sekä omaa että asiakkaidemme ympäristövaikutuksia.

Lue lisää