TYÖURA

Sales Product Manager

OLETKO PROAKTIIVINEN, OMA-ALOITTEINEN MYYNNIN AMMATTILAINEN JA KIINNOSTUNUT TYÖSKENTELEMÄÄN ELINTARVIKETEOLLISUUDEN KANSSA? - JOS VASTASIT KYLLÄ, LUE MITÄ NEMCO VOI TARJOTA SINULLE!


TYÖNKUVA
Nemcon Myyntiedustajana vastaat suomalaisista kasvavista elintarviketeollisuuden asiakkaista. Olet innokas ja oma-aloitteinen liike-elämän ammattilainen, jolla on erinomaiset viestintätaidot.

Työtehtäviisi kuuluu:
• Oman asiakasportfolion hallinta ja kehittäminen sekä vahvojen asiakassuhteiden ja pitkäaikaisten kumppanuuksien ylläpitäminen

• Yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden kanssa, ja projektien hallinta oman organisaation ja jälkimyynnin kanssa

• Asiakkaiden neuvonta

• Tarjousten tekeminen ja yhteistyö Nemcon laitetoimittajien kanssa

• Uusien konseptien testaus, kehittäminen ja käyttöönotto yhteistyössä Nemcon asiakkaiden kanssa

Työ on liikkuvaa ja siihen kuuluu matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Silloin kun et ole matkoilla, työskentelet Nemcon toimitiloissa.

Oikealle hakijalle tämä on ainutlaatuinen uramahdollisuus kasvavassa, hyvän markkina-aseman saavuttaneessa edelleen kasvavassa pohjoismaisessa konsernissa.

SINÄ JA TAUSTASI
Näet itsesi dynaamisena ja ammattitaitoisena sekä hyvän liiketoimintaymmärryksen omaavana henkilönä, joka ennakoivalla ja itsenäisellä työllä saavuttaa hyviä tuloksia. Olet energinen, ja pystyt työskentelemään järjestelmällisesti.

Edellytämme, että sinulla on kokemusta elintarviketeollisuudesta tai vastaavista prosessiteollisuuden tai teknisen myynnin tehtävistä ja sinulla on korkea tekninen osaaminen. Voit olla esimerkiksi insinööri tai sinulla voi olla tekninen koulutus.

Viihdyt avoimessa ja vapaamuotoisessa työyhteisössä, ja osallistut omalla panoksellasi viihtyisän työympäristön ylläpitämiseen.

Olet tottunut käyttämään englantia työssäsi, ja puhut sekä kirjoitat sitä sujuvasti.

Microsoft Office ohjelmat ovat sinulle tuttuja, ja osaat tehdä hyvän PowerPoint esityksen, sekä raportteja yrityksen IT-järjestelmillä.

LÄHETÄ HAKEMUS
Lähetä englanninkielinen hakemus ja valokuvalla varustettu ansioluettelo meille sähköpostilla osoitteeseen job@nemco.eu. Hakuaika päättyy 31.4.2022.

Mikäli sinulla on kysymyksiä työpaikkaan liittyen, Suomen Country Manager Pertti Laurila antaa mielellään lisätietoja, ota yhteyttä pla@nemco.fi tai 040 132 7117

NEMCO MACHINERY
Luomme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, toimitamme elintarviketeollisuudelle monipuolisia kone- ja laitteistoratkaisuja sekä pakkausratkaisuja. Henkilökohtaiset suhteet ovat meille sydämen asia.

Yrityksemme taustalla on pitkät perinteet ja kokemuksemme on valtava, siksi prosessimme ovat varmoja ja meillä on rohkeutta kehittyä.

Ratkaisumme perustuvat puolen vuosisadan kokemukseen, uusimpiin ja edistyneimpiin teknologioihin sekä tiiviiseen yhteistyöhön valmistajien, toimittajien ja asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaamme ovat kaikenkokoisia elintarviketeollisuuden valmistajia, joille toimitamme ratkaisuja kaikkiin tuotantotarpeisiin.