Eräässä verkkolehdessä kirjoitettiin hiljattain: "Anna periksi kiusaukselle ja ihastu Hart-leipomon vastustamattomiin kekseihin. Jokainen suupala heijastaa heidän horjumatonta omistautumista laatuun ja käsityötaitoon." Nimenomaan nämä keksit ovat Hart-leipomon ja Nemcon yhteistyön keskiössä.
Laadun on oltava aina sama
Laadun aistii jo Hart-leipomon ovesta sisään kävellessä, paikka on täynnä elämää ja tuoksuu herkullisesti leivältä ja kakuilta. Hart-leipomo syntyi Noma Groupista yhteistyössä Richard Hartin kanssa vuonna 2018. Perusidea "Tehdään paremmin" elää joka päivä ja sitä täydentää halu luoda maailman paras leipomo.
Ensimmäinen Hart-leipomo avattiin Gl. Kongevej Frederiksbergissä, ja nykyään Kööpenhaminassa on 7 Hart-leipomoa. Suurin osa työntekijöistä on ollut mukana alusta asti. Refshaleøenin leipomossa työskentelee 35 henkilöä ja kaikkiaan yrityksellä on 125 työntekijää.
"Motivaatiomme ja ajattelutapamme on pohjimmiltaan se, että huomenna teemme paremmin sekä tuotteiden laadun, työntekijöiden tyytyväisyyden että asiakkaillemme tarjoamamme palvelukokemuksen suhteen", sanoo Hart-leipomon toimitusjohtaja Mathias Lund Nyrup. "Olemme matkalla, ja meille on ratkaisevan tärkeää säilyttää korkea laatu kaikessa, mitä teemme", Mathias sanoo.
Keksit ovat yhteistyön lähtökohta
Hart-leipomo myy paljon keksejä, ja tuotannon tehostamiseksi he ovat investoineet Vemag Robot 500:een. "Valitsimme Vemagin, koska voimme säilyttää tasaisen laadun ja se myös helpottaa työvaiheita.
Ennen kuin kauppa saatiin päätökseen, testasimme konetta Nemcon Service Centerissä Vibyssä yhdessä Nemco Machineryn Bjarne Hvolbøllin kanssa, Mathias kertoo. "Otimme keksitaikinaa mukaan ja kävimme läpi koeajon, joka meni juuri niin kuin halusimme", Mathias jatkaa.
"Yhteistyö Nemcon ja Bjarnen kanssa on hyvää. Testi Nemcon Service Centerissä oli ratkaiseva, emmekä ole koskaan katuneet investointiamme."
Mathias Lund Nyrup
Toimitusjohtaja, Hart -leipomo
Kone tarjoaa enemmän mahdollisuuksia optimointiin
Yhteistyön lähtökohtana oli halu optimoida keksituotantoa, mutta Hart leipomon VEMAG Robot 500 on jo käytössä täytetahnojen ja tanskalaisten kranssikakkujen valmistuksessa. "Yhteistyössä Nemcon kanssa etsimme muita vaihtoehtoja, sillä kone on monipuolinen ja mahdollisuuksia on monia", Mathias sanoo.
"VEMAG ja yhteistyö Nemcon kanssa on oiva esimerkki siitä, kuinka visio ja kehitys kulkevat käsi kädessä."
Mathias Lund Nyrup
Toimitusjohtaja, Hart-leipomo